Formatie Nunta Mangalia – Formatii Nunta Mangalia

Formatie Nunta Mangalia – Formatii Nunta Mangalia – Dorian Music Events Constanta

Formatie nunta Mangalia: Trupa Dorian Music Events este una din cele mai populare formații pentru nuntă din Mangalia. Repertoriul include evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești. Muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică tradițională grecească, hituri moderne, piese care se afla in top.

Program muzical complet pentru o nuntă perfectă:

Cu o selecție de piese energice și întotdeauna actuale, un super design de lumini și un sistem de sonorizare impecabil, DORIAN MUSIC EVENTS duce fiecare eveniment la următorul nivel de entertainment. Muzicienii noștri au adunat mii de ore de activitate concertistică, astfel încât tu să poți fi sigur că vei avea parte de un show spectaculos la evenimentul tău. Dacă ești în căutarea unei trupe cu caracter și un simț unic al stilului, ai venit în locul potrivit!

Trupa Dorian Music Events Constanta a activat in ultimul deceniu in timpul sezonului estival la Hotel SCOICA, Majestic, din statiunea Jupiter, Olimp. Albena, Golden Sans.

Aceasta pagina vine in ajutorul google.ro pentru urmatoarele cuvinte cheie – formatie nunta Mangalia- formatii nunta Mangalia.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
Manager SEO
Manager SEO
Articole: 87
Open chat
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.