FORMATIE NUNTA BUCURESTI – DORIAN MUSIC

Trupa DORIAN MUSIC  este o trupa de cover, o trupa de spectacol premium, perfecta pentru cele mai elegante, exclusiviste si de neratat evenimente din calendar.

Perfecta pentru evenimente stralucitoare si petreceri corporate la scara larga, Trupa DORIAN MUSIC isi aduce spectacolul impresionant la unele dintre cele mai mari si frumoase evenimente. 

Simtiti-va bine cu divertismentul de petrecere de cel mai inalt calibru, care trebuie sa fie un act entuziasmant, cu programe care se potrivesc fiecarui eveniment in parte (nunta, party, petrecere corporate / firma).

Te casatoresti o singura data, ceea ce inseamna ca nu ai decat o singura sansa de a planifica ziua nuntii, care va deveni unul din cele mai importante momente ale vietii tale.

FORMATII NUNTA BUCURESTI DORIAN MUSIC (Formatie Nunta Bucuresti)

In noaptea nuntii iti doresti o formatie de nunta care are experienta evenimentelor de acest tip, o formatie de nunta de neuitat, care sa-ti uimeasca oaspetii si sa tina ringul de dans plin pe tot parcursul petrecerii.

Formatia Dorian Music este o formatie de nunta care poate creste nivelul de energie si poate crea o emotie incredibila invitatilor, rezultatul fiind o nunta de vis, care va avea ringul full de oaspeti entuziasti.

Noi, DORIAN MUSIC , suntem solutia ideala: profesionisti, energici, carismatici, inventivi, cu un repertoriu de muzica de petrecere variat si bogat pe care il adaptam cu spontaneitate cerintelor.

Solisti

Formatii Nunta Bucuresti

HAIDEȚI SĂ VORBIM DESPRE EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ!

CONTACT

Cantam preponderent in Bucuresti si Constanta, dar mergem oriunde in tara: Ploiesti, Brasov. Aducem cu noi muzica de top si distractie pentru toate gusturile, abordand toate genurile de muzica. Suntem parte din categoria Formatii Bucuresti, ba chiar mai mult, suntem in top pe segmentul Formatii nunta Bucuresti – Formatii nunta Constanta.

Daca o formatie de cover este solutia ideala pentru organizarea evenimentului tau, noi putem sa te ajutam chiar daca nu esti din Bucuresti. Pentru noi, ca formatie (trupa) de coveruri, sustinerea show-urilor in localitatea dvs (Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Slobozia, etc). Reprezinta o provocare dar si o oportunitate de a descoperi prieteni, locuri si traditii noi. Daca va place prezentarea noastra ca trupa cover si doriti sa ne contactati.

Formatie petreceri firma, petreceri corporate

Suntem o trupa de coveruri, dar ca orice trupa, este o mare bucurie sa putem interpreta  piesele noastre la evenimentele la care suntem solicitati (petrecere corporate sau petrecere privata). Fiind o trupa de coveruri, propunem un program de muzica complex, imbinand cele mai tari hit-uri ale momentului, cu evergreen-uri celebre. Astfel, personalizam fiecare petrecere de firma sau petrecere corporate cu profesinalism si experienta.. Primim multiple solicitari pentru petreceri de sfarsit de an si nu numai.

Trupa nunta Bucuresti

Adresandu-ne preponderent viitorilor miri ce cauta trupa nunta Bucuresti si nu numai, DORIAN MUSIC este mereu o alegere perfecta.
Noi va propunem pentru nunta dvs muzica buna cu un repertoriu bogat si variat, interpretata in mod profesionist. Venim cu un pachet complet ce cuprinde un show muzical 100% live. Acest pachet plin de lumina si culoare, un real tur virtual in cele mai muzicale zone ale lumii.

Dispunem de logistica si pachet complet: lumini, fum, instrumente muzicale si echipamente audio profesionale. Avem si un pachet de resurse personale: inventivitate, spontaneitate, profesionalism.


OFERTE FORMATII NUNTA BUCURESTI 2024

OFERTA FORMATIE NUNTA

Program – pe toate durata evenimentului

Repertoriu: caffe concert, cover-uri muzica usoara, muzica populara, greceasca, machedoneasca, romante

Contractul se poate completa/semna online.


VEZI SI ALTE REDUCERI

  • Botezuri
  • Petreceri corporate
  • Nunta in Bucuresti
  • Nunta in Constanta
  • Nunta in Slobozia Ialomita
Open chat
Bună ziua! Vă rugăm să ne precizaţi dacă aveţi întrebări.Suntem aici să vă ajutăm.